Jobbcoach, försäljning och personlig utveckling
- Vi coachar inom flera områden

Jobbcoach & Karriärcoach

Vet du inte vilken karriär du vill ha? Vet du inte vad du vill jobba med? Vi har lång erfarenhet i yrkeslivet och kan coacha dig för att du ska komma fram till vad du vill arbeta med. En jobbcoach kan vara precis det du behöver för att komma vidare i karriären. 

Pris: 1 000 kr exkl moms per samtal
(rekommenderat 6 coachsamtal)

jobbcoach
jobbcoach

Försäljningscoach

Vill du bli bättre på att sälja och nå dina försäljningsmål? Med hjälp av en försäljningscoach kan du både bli bekvämare med att sälja men också på att sälja dina produkter eller tjänster. Låt oss hjälpa dig att öka din försäljning och tjäna mer pengar!

Pris: 1 000 kr exkl moms per samtal
(rekommenderat 6 coachsamtal)

Personlig utveckling

En coach kan vara en bra idé som du vill utvecklas som person. Du kanske känner att du har fastna i vissa punkter i ditt liv eller vill ta ett nytt steg i livet. Med hjälp av en personlig coach kan du både utveckla och utmana dig själv och samtidigt få nya perspektiv.

Pris: 1 000 kr exkl moms per samtal
(rekommenderat 6 coachsamtal)

jobbcoach
jobbcoach

Intensiv coachvecka

Genom att boka en intensiv coachvecka går vi igenom alla coachsamtalen under en veckas tid. Mycket kan ändå hända på den tiden och istället för att det ska gå flera månader kan du skaffa dig nya perspektiv och utvecklas under en veckas tid genom intensiv coaching.

Pris: 7 000 kr exkl moms  
(6 coachsamtal på 6 dagar)

15 minuter kostnadsfri konsultation

Vi på Norrlandscoachen erbjuder alltid ett första möte på 15 minuter som är kostnadsfri. Det här gör vi för att se om vi är en bra matching och om vi kan hjälpa dig att nå dina mål.